Windsor Sensor XP12 Bag and Brush lights flicker

gimmeagig

Member
Joined
Mar 25, 2007
Messages
717
Location
Hayden,Idaho
Name
Roxy
Hi, The check bag and check brush lights started flickering on and off a while ago but the vac has a fresh brush and a new bag in it.
I even replaced the part where you take out the brush, that has the bearing.
Today the head made this rumbling sound when I pushed it and it started squealing.
What could the problem be? I wonder if I could fix that myself.
 

gimmeagig

Member
Joined
Mar 25, 2007
Messages
717
Location
Hayden,Idaho
Name
Roxy
Well I wasn't really looking foran Oreck plug but it is what it is.I figured out whatthe problem with my sensor was.I think i cn fix it. made in Germany. Just like me.i like it LOL
 
  • Like
Reactions: Mikey P

Desk Jockey

Member
Joined
Oct 9, 2006
Messages
62,748
Location
A planet far far away!
Name
Rico
We bought 5 of the newer Grey colored Sensor XP 12's. Had the older blue but they were worn out, costing more to repair that what they were worth.

The new ones are really nice, good agitation, suction, great recovery. Definitely a good buy.
 
  • Like
Reactions: Kenny Hayes

Willy P

Member
Joined
Oct 2, 2007
Messages
8,509
Location
Vancouver
Name
Willy P
Did you change both of the filters? Won't fix the power head but it should stop the lights from flickering. Windsor vacs are privately labeled Sebos.
 
  • Like
Reactions: Desk Jockey

bscar

Member
Joined
Jun 6, 2021
Messages
1
Location
Louisiana
Name
Brandon
What was your solution? I am having the same issue and cannot find any info on what the problem may be….
 

Latest posts

Top Bottom